|
Warnings: 266
|
|
01.07.2009, 14:09:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2009 14:10:15 przez borsux.)
|
|||
|
|||
|
Skanowałem dzisiaj komputer najnowszą zaktualizowaną Avirą - wykryło mi 3 Detections, 1 Suspicious Files i ponad 250 Warnings. Ustawiłem żeby automatycznie albo naprawiało plik, albo go usuwało. 4 pliki zostały usunięte, 4 przeniesione do kwarantanny - usunąłem je ręcznie.
Dla pewności przeskanowałem komputer jeszcze raz (tym razem na ręcznym wyborze co zrobić z plikiem). Co dziwne wykryło mi Trojana, tego samego co wcześniej, i dodatkowo 266 Warnings. Jak czytałem inne tematy, to ludzie pisali, że mają 2, 5, maksymalnie 40, więc 252 to chyba nie jest normalna rzecz. Co można z tym zrobić? Z góry dziękuję Borsux |
|||
|
01.07.2009, 14:20:23
|
|||
|
|||
|
RE: Warnings: 266
Warnings to pliki których skaner nie mógł przeskanować bo są aktualnie w użyciu. Nie ma regułu ile ma ich konkretnie być. Jeżeli masz jakieś wątpliwości to możesz przeskanować system za pomocą Malwarebytes' Anti-Malware
"Nie jestem konsumentem mieszczącym się w standardzie Nie jestem gatunkiem skazanym na wymarcie Nie jestem obiektem medialnego hałasu Jestem nielegalnym zabójcą czasu" |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|